viernes, 8 de junio de 2012

El dia del ferrador

Holaa!!!

Ja tornem a ser aquí....aquesta setmana ens va tocar investigar una mica sobre aquella persona que posa les ferradures als cavalls. Hem descobert que les ferradures són com les sabates dels cavalls, ajuden a no fer-se mal i els protegeix. 

Vam veure un vídeo d'un ferrer conegut que ens explicava cosetes importants i també vam aprendre quins materials utilitza per a ferrar als cavalls. Després vam fer una feineta que aviat podreu veure en el àlbum que estem fent sobre el projecte. 

L'Alba ens va explicar un conte sobre la ferradura de la sort i vam tenir ganes de tenir-ne una...quina millor manera de tenir una ferradura que fabricar-la nosaltres mateixes? Ho voleu veure??






*En aquesta sessió hem intentat potenciar habilitats i capacitats des de l'àrea d'Educació visual i plàstica, per tal d'adquirir procediments importants com l'experimentació de diferents tècniques (usant el paper de vàter i la cola conjuntament), manipulació de diferents materials, explorant-los...

Els objectius d'aquesta activitat han sigut conèixer i expermientar la plàstica partint dels interessos dels infantints i seguint el fil conductor del projecte :Els cavalls, potenciar la imaginació, creativat, lectoescriptura i la motivació de les 5 nenes. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario